Binnenkort verschijnt

Binnenkort verschijnen de volgende titel(s):

Verschilmakers, een nieuw perspectief op gesprekken
Een gesprek van betekenis kan het begin zijn van een verandering, het realiseren van een idee, een nieuw perspectief of reflectie op gedrag. Wanneer je een groot deel van je tijd gesprekken voert in je werk, dan kun je juist daar verschil maken. Dit boek biedt een nieuw perspectief op gesprekken.

Bestel Verschilmakers

 

 

 

 

 

 

 

 

Mensen beter maken in de praktijk
Dit boek reikt je als medisch professional en leider de theorieën en concepten van lean leiderschap en management aan en is bedoeld om je te helpen om de gezondheidszorg zelf, van binnenuit te verbeteren. Het boek beschrijft welk leiderschap nodig is om tot verbetering en ontwikkeling te komen. Er worden met name ‘metavaardigheden’ en een manier van denken aangereikt, waardoor de inhoud relatief eenvoudig te vertalen is naar andere disciplines, processen en zelfs sectoren.

Het boek  laat zien hoe je jezelf en je leiderschap kunt ontwikkelen, op een manier die je patiënten echt helpt. Je leert als leidend professional hoe je de zorg verbetert, met hoge betrokkenheid van je collega’s, management, patiënten en andere stakeholders, met als resultaat: veiligere, betere, snellere, toegankelijkere en betaalbare zorg.

Bestel hier

 

 

 

 

 

Ervaringskracht

Ervaringskracht van Theo J.M. RuikesElke jeugdige heeft behoefte aan autonomie, competentie en verbondenheid. Het boek Ervaringskracht gaat uit van de krachten en positieve mogelijkheden en niet van problemen en zorgen.

Ervaringskracht laat zien dat ervaringsleren een krachtige aanpak is om … lees meer

Bestel

 

 

 

Schrijvers met een missie