De verdwijning van Bernard O.

cover-de-verdwijning-van-bernard-oGevierd architect Bernard Overgauw leeft zoals hij werkt: volgens strakke lijnen, volmaakte Mondriaanse vlakken en foutloos gecalculeerde besluiten. Maar verontrustende dromen verzieken zijn rust en op zekere dag volgt hij onberedeneerd een spontane ingeving. Vanaf dat moment wankelt zijn geordend bestaan.
Met echtgenote Carin, senior intercedent bij een uitzendbureau, trekt hij zich terug op een B&B-adres in een gehucht op het Friese platteland; het is hard nodig dat zij zich bezinnen op hun vastgelopen relatie.
Dan bedenkt Bernard de perfecte oplossing om alle problemen uit de wereld te helpen. Een waterdicht plan met noodlottige gevolgen.

‘De verdwijning van Bernard O.’ is de tiende thriller van John Brosens. Hij schrijft ook spannende historische (jeugd)romans en kinderboeken.

In een uitgebalanceerd emotioneel gekleurd verhaal weet Brosens de individuele gevoelens en emoties om te buigen naar een allesomvattende, strakke spanningslijn.
Cees van Rhienen – ThrillZone

John Brosens laat in De verdwijning van Bernard O. op gemoedelijke toon de verschrikkelijkste dingen gebeuren in een surrealistisch dorp in Fryslân. Anna Bakker – Hebban/Crimezone

Bestel hier flyer

www.johnbrosens.com