Klantenservice

Contact
Heeft u vragen en/of opmerkingen over Uitgeverij Stili Novi of een van de publicaties? Neem dan contact op via e-mail: info@stilinovi.nl
of telefoon: 030-2331363

 

Verzending/Levertijd
Indien wij uw bestelling op voorraad hebben kunt u uw bestelling binnen drie werkdagen verwachten. In het geval het product nog niet is verschenen of wordt bijgedrukt ontvangt u van ons een verzendbericht over de verwachte leverdatum.

 

Service
Voor wij uw bestelling verzenden controleren wij deze altijd zorgvuldig. Natuurlijk kan het voorkomen dat het product toch niet voldoet. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met info@stilinovi.nl. We zullen dan spoedig met u kijken naar een oplossing.
Indien u een product retour wilt zenden verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via bovenstaande contact gegevens.

 

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stilinovi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

 

Algemene voorwaarden
Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Privacy beleid
Klik hier voor het privacy beleid van Uitgeverij Stili Novi.