Palliatieve zorg

Bodhi fabula & Micah fabulus

Fabulus

Micah fabulus en Bodhi fabula is een leporello, een boek waarvan de (28) bladen uit één lange strook papier bestaan. Tesamen twee prachtige kunstwerken van ruim vier meter! Het bijzondere boek wordt gebruikt bij coaching/zelfreflectie en is daarnaast ook goed te gebruiken om te gebruiken als boek voor kinderen (van alle leeftijden) om in de tekening eindeloos zelf  te ontdekken.

Bestel hier Micah fabula en Bodhi fabulus

 

Medereiziger 2e druk

Medereiziger, steun voor de partner van een ongeneeslijk zieke van Marcella Tam beoogt steun te bieden aan partners van mensen die gaan sterven. Als partner was de auteur zelf medereiziger op een reis die door niemand uitgekozen en gewild was, maar die wel gemaakt moest worden. De enorme inzet en liefde waarmee ze dit heeft gedaan, is voelbaar op iedere pagina. Dat geeft dit boek een extra waarde en betekenis.

In Medereiziger komen ook de ervaringen van andere partners aan bod, (…) lees meer

Bestel hier Medereiziger

 

Rouwconflict, regie op het hart

Rouwconflict

Het boek Rouwconflict, regie op het hart geeft een samenhangende kijk op verlies en conflict zodat de betrokken personen met dit inzicht de regie kunnen (her)pakken.

Verliezen en conflicten zijn onderling sterk verbonden. Aan de hand van het nieuwe HART-model tonen de auteurs wat er gebeurt en waar beschadigingen kunnen optreden als gevolg van een verlies of conflict. Met het daaropvolgend geïntroduceerde REGIE-model kunnen de beschadigde elementen van het HART
worden hersteld. Rouwconflict geeft vervolgens praktische toepassingen hoe (…) lees meer

Bestel hier Rouwconflict

 

Tauruskaarten

Tauruskaarten

De Taurus kaarten (75 bijzondere ronde kaarten) van Gisela Heising worden benut bij:

coaching
communicatie spel
inspiratie
meditatie
psychosociale begeleiding
zelfreflectie

Bestel hier de set van 75 Tauruskaarten