Verschilmakers

Verschilmakers geeft een nieuw perspectief op gesprekken. Een gesprek van betekenis kan het begin zijn van een verandering, het realiseren van een idee, een nieuw perspectief of reflectie op gedrag. Wanneer je een groot deel van je tijd gesprekken voert in je werk, dan kun je juist daar verschil maken. Dit boek biedt een nieuw perspectief op gesprekken.

Afra Schipper nam 40 interviews af bij bekende en onbekende Nederlanders in diverse beroepen en analyseerde de verschilmakers in hun ‘beste’ verandergesprek.

In elk hoofdstuk kan de lezer na een uitleg en achtergrondinformatie over de Verschilmaker, oefenen met het herkennen van Verschilmakers door te kijken naar geselecteerde tv-fragmenten (via een QR code).

Met de Verschilmakers gesprekskaarten kun je je de verschilmakers eigen maken.

Bestel Verschilmakers Bestel de VM gesprekskaarten

Inkijkpagina’s

Ontdek de Verschilmakers in een tv-fragment

 

Voor leiders van de hedendaagse generatie zijn ‘zachte vaardigheden’ belangrijk, veel meer dan vroeger. (…) Daarin kunnen de verschilmakers in dit boek nu juist het verschil maken.
Freek Peters, Hoogleraar Contextueel Leiderschap, Tilburg University

 

Wat gisteren normaal was, is vandaag al weer veranderd. (…) In de snelheid van het gesprek kunnen we met de verschilmakers in het moment handelen.
Ria van Dinteren, Organisatie- & onderwijskundige

 

Afra Schipper is procesbegeleider en (team)coach. Haar expertisegebieden zijn leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Met een scherp oog en oor en een waarderend hart brengt ze anderen in beweging.
www.verschilmakersingesprek.nl