Wanneer komt pappa thuis?

cover Wanneer komt pappa thuis van Jannette VegterIn dit mooie hardcover boekje staan gedichtjes van kinderen met een pappa en mamma die gaan scheiden. Ze vertellen je hoe ze zich voelen in verschillende situaties. Ze zijn boos, bang, verdrietig, alleen of juist heel flink. Als die pappa of mamma dan ergens anders gaat wonen, willen ze zien wáár dat is. Toch vinden ze het eigenlijk niet eerlijk.
Voor zowel ouders als kinderen kan het fijn zijn om te lezen wat anderen zouden doen. Dan zou het zo maar kunnen dat je merkt, dat jij niet de enige bent die zich zo voelt.

 

‘Achter de titel van deze gedichtenbundel schuilen uiteenlopende emoties, die zich kunnen uiten als boosheid, bezorgdheid, angst en verdriet. Het kan zelfs zijn dat woorden niet worden uitgesproken, maar in stilte worden gevoeld. En onder al deze emoties schuilt onveiligheid.

… De gedichtjes, die appelleren aan emoties bij het kind, bieden voor het kind herkenning en geven ouders en begeleiders een prima handreiking om de stress door de echtscheiding bij het kind te beperken.’
Hetty Jansen-Verhagen
stressconsultant, communicatietrainer, personal coach, psychosociaal lichaamstherapeut

 

Over de auteur
Jannette Vegter is opgeleid tot mediator, docente kinderverzorging, kinderopvoeding, tekenen, handvaardigheid en communicatieve vaardigheden.

Bestel hier flyer

Inkijkexemplaar