Welkom, Sneeuwwitje

cover Welkom, Sneeuwwitje een modern sprookje voor ShelterBoxSneeuwwitje wordt van huis en haard verdreven. Tijdens haar vlucht door een donker bos en over bergen ontmoet ze allerlei dieren. Sommige helpen haar, andere gedragen zich onvriendelijk of zelfs ronduit vijandig. Gelukkig heeft Sneeuwwitje een wijze raadgever bij zich.

Kinderen (en volwassenen) kunnen door het lezen van het boekje meer begrip krijgen voor leeftijdsgenoten die hun land hebben moeten ontvluchten. Op hun beurt kunnen vluchtelingen meer begrip krijgen voor de weerstand die ze soms ervaren in het land waar ze asiel aanvragen.

De opbrengst van dit boekje gaat naar de stichting ShelterBox. Dankzij de steun van de donateurs heeft ShelterBox vanaf 2000 onderdak kunnen geven aan ruim 1 miljoen mensen. Een miljoen mensen die niet alleen werden beschermd tegen de elementen maar ook weer een plek kregen die ze ‘thuis’ konden noemen. ShelterBox geeft noodhulp aan families die zijn getroffen door een natuurramp of een humanitaire crisis.

 

Bestel hier